Horeca, detailhandel en panden huren in Nijkerk

Nieuwstraat 6, Nijkerk
VINDERSLOON 2000,-

VIND JIJ
DE HUURDER


Locatie

Deze toplocatie is gelegen aan het Plein in het centrum van Nijkerk. Wekelijks vindt hier op vrijdagmiddag de markt plaats. 
Parkeerplaatsen zijn gelegen op de Koetsendijk (18 pp) en ook de Bonte Koe (52 pp) is op 150 meter loopafstand. Daarnaast zijn de parkeerplaatsen aan de Torenstraat en aangrenzende straten goed bereikbaar.
Het plein is de locatie waar de horeca gevestigd is. Je vindt hier o.a. Japas, Old Niekark, Rechthuys, Anders, Coava en Princesse. Tevens zijn er mooie winkels gevestigd zoals de Hema, vd Goot Opticien, De Mannen van Brandhof, Verhoog Piano's, Etos en TUI reisbureau.

Pand

Met een front van 15 meter is deze locatie aan het plein niet te missen. In 2012 is de hele voorgevel vernieuwd en zijn er mooie togen in het front geplaatst. 
Je komt het pand binnen door automatisch openende deuren. De entree is zeer warm en open. De 5 ruime togen geven vrij zicht naar de achterzijde van het pand.
Er is een aparte voorraadruimte, die vrij vanaf de voorzijde bereikbaar is. Tevens is er een kleine kelder aanwezig.
Ruimte is voorzien van:
goedwerkende alarminstallatie, brandbeveiliging, systeemplafond met verlichting, verwarming, glasvezelaansluiting en een mooie betegelde vloer.
Het pand leent zich voor vele doeleinden zoals detailhandel, maar ook voor horeca (cat 1, 2 en 3) is het een mooie locatie.
De ruimte is 475 m2 groot, maar kan worden uitgebreid met naastgelegen ruimte, Nieuwstraat 8. Door deze panden samen te voegen ontstaat er een groot pand met een oppervlakte van 700M2.  

Huurprijs

De huurprijs voor dit pand bedraagt €5.000,- per maand.

Nieuwstraat 6 Nijkerk entree Nieuwstraat 6 Nijkerk zijaanzicht entree Nieuwstraat 6 Nijkerk zijaanzicht entree Nieuwstraat 6 Nijkerk entree Nieuwstraat 6 Nijkerk entree vanuit binnen Nieuwstraat 6 Nijkerk entree vanuit binnen Nieuwstraat 6 Nijkerk midden en achteraanzicht Nieuwstraat 6 Nijkerk midden en achteraanzicht Nieuwstraat 6 Nijkerk magazijn